Fjernvarme til Espely og Valhøj

 

Den grønne omstilling er en nem løsning

Hvert efterår sker det - varmesæsonen melder sin ankomst, og i Espely og Valhøj betyder det højsæson for områdets mange gas- og oliefyr. Men forhåbentligt ikke meget længere. Hvis du som gaskunde vil med på den grønne omstilling, kan du snart udskifte det hjemlige fyr med et fjernvarmeanlæg. Størstedelen af fjernvarmen i Rødovre er nemlig baseret på bæredygtig biomasse og overskudsvarme fra VEKS.

Med fjernvarmen slipper du ikke bare af med et fyr, der fylder. Du får også fremtidssikret din opvarmning med en nem løsning, du ikke skal skænke en tanke i det daglige.

Rødovre Kommunale Fjernvarmeforsyning tilbyder i 2021 og 2022, at du kan blive tilsluttet fjernvarmen gratis – og derved spare 31.250 kroner.

Varmeforbrugerne bestemmer selv

Der er mange grunde til at vælge fjernvarme som varmekilde i din bolig. Det er nemt, billigt - og så er det en klima- og miljøvenlig teknologi med fremtid i.

”Det er helt op til borgerne selv, om de ønsker at blive koblet på fjernvarmen. Varmen leveres lige til døren og fjernvarmeselskabet står for vedligeholdelse af fjernvarmeledningen, så det er nemt og bekvemt. Desuden er fjernvarme på årsbasis billig sammenlignet med naturgas, elvarme og oliefyr. Og så er levetiden længere og investeringen langt mindre end f.eks. til varmepumper”, fortæller forsyningsleder Søren Abild Laursen.

Beregninger viser, at den gennemsnitlige husstand kan spare penge på den årlige varmeregning. Hvor stor besparelsen bliver, afhænger af mange ting - f.eks. kan antallet af beboere i husholdningen ændre regnestykket. Men der er ingen tvivl om, at for langt de fleste bliver fjernvarme en gevinst.

”Den helt store fordel ved fjernvarmen er den store miljømæssige gevinst. Et hus med fjernvarme udleder i dag 70% mindre CO2 end et hus, der opvarmes med naturgas. Og VEKS har en målsætning om at være 100% CO2-neutrale i 2025, hvilket bare gør os endnu mere bæredygtige", påpeger Søren Abild Laursen.

Du kan tilmelde dig på dette link: Tilmelding